Dnes má meniny Augustín

28.08.2006 Celý región

Mužské meno Augustín má latinský pôvod a v preklade znamená \"majestátny\". Na Slovensku sa stretávame s nositeľmi tohto mena iba výnimočne a oslovujeme ich Au...
Mužské meno Augustín má latinský pôvod a v preklade znamená \"majestátny\". Na Slovensku sa stretávame s nositeľmi tohto mena iba výnimočne a oslovujeme ich August, Gusto.

Augustínovia, ktorí oslavujú meniny 28. augusta, sú odvážni, rozhodní, empatickí a oddaní. Cítia sa šťastní ak sú milovaní a pochopení. Väčšina z nich študuje a vzdeláva sa po celý život. Ich rozsiahla pamäť a túžba po nových poznatkoch ich predurčuje, aby z nich boli úspešní lekári alebo napríklad aj kriminalisti. Nositelia mena Augustín sú priateľskí, vždy si stoja za svojím slovom a neúspech ich nezlomí. Dokážu vytvoriť prostredie, v ktorom sa ľudia v ich blízkosti cítia pohodovo a uvoľnene. Duševná rovnováha sa odráža aj v ich telesnom živote, väčšinou sú to zdraví muži s veľkou vitalitou. Ovplyvňuje ich planéta Mars. Šťastné farby Augustínov sú červená a fialová. Ochranné rastliny púpava, chmeľ a horčica, ochranné kamene diamant a ametyst.
(TASR)
 

Vyberte región